Fjollede frugter, bløde bær, glatte glas med marmelade og barnligt udtryk. Fruit case er et uskyldigt udseende slotmaskine spil, hvor frugter og bær splattes ud, når de danner de rigtige kombinationer.

Så hvis du kan li` marmelade så find din indre frugtavler frem, og gå ud i plantagen fyldt med frisk frugt. Og som du jo ved : an apple a day keeps the doctor away.

Praktisk info

Fruit Case er udviklet af NetENt. Spillet er et traditionelt slotmaskine spil, med Wild symboler. Fruit Case har fem hjul og 20 linjer. Det er simpelt bygget op, så man behøver ikke at have den helt store spilleeksamen for at kunne finde rundt i Fruit Case.

Lyd og grafik

Som skrevet tidligere, er spillet bygget op af frugter, bær, marmeladeglas, og blendere. Grafikken er ikke af den vildeste. Man føler sig lidt hensat til tidligere tiders gameboy spil.

Lyden er ca. lige så irriterende som gameboys legendariske spillyd. Men det kan jo heldigvis slås fra, hvis man som jeg ikke gider høre på det.

Til gengæld er spillet vældig overskueligt. Der er ikke en masse udenoms halløj, og du ser det du har brug for at se. Kort og godt !!

Symboler, gratis spins og bonusrunder

Det er faktisk ret simpelt. Få sammenhængende rækker af ens symboler, og få præmier efter hvilke symboler du har.

Det som adskiller Fruit Case fra mange andre slot maskiner er, at når en frugt eller et glas med marmelede bliver splattet forsvinder de væk, og så falder der nye symboler ned i de nu tomme felter. På den måde kan der blive ved med at fremkomme nye vinderkombinationer, som så igen forsvinder og giver plads til nye.   Det minder faktisk ret meget om opbygningen af Candy Crush.

Hvis der i et af dine spins eller når der falder nye symboler ned, fremkommer tre blendere i de tre første hjul, bliver der åbnet for en bonusrunde. I denne bonusrunde får du 3 gange gevinst af dine vinderkombinationer.

Det skal måske lige nævnes, at du rent faktisk ikke har nogen spins i den traditionelle forstand. I Fruit Case falder al frugt ned fra himlen og lander i felterne. De kører ikke rundt på hjul.

Autoplay funktion

Du kan sætte Fruit Case til at spille selv.

På forhånd vælger du din indsats pr. spin, og hvor meget du vil spille for i alt. Efterfølgende spiller Fruit Case af sig selv.

Konklusion

Fruit Case er ikke en grafisk oplevelse af de helt store. På lydsiden har spillet heller ikke det vilde at byde ind med. Men så skal det til gengæld siges, at det er super nemt at finde ud af, og at det i høj grad minder om Candy Crush, som har vundet hjerterne hos rigtig mange mennesker…. Mig selv inklusivt.

Fruit Case vinder helt garanteret på sit naivistiske udtryk og let barnlige spillestil. Så tag bare en bid af æblet. Måske falder der en appelsin ned i din turban.

14 Nov 2017