Live odds online

Live odds online

Live odds er for dig med is i maven

Hvis du er vild med spænding og har is i maven? Så skal du prøve at give dig i kast med noget live odds. Hvis du vil have resultatet at vide med det samme, og få en hurtig afgørelse om du har vundet penge eller ej, så er det lige noget for dig. Live odds er hurtigt blevet utrolig populært, og du finder ikke en sportsentusiast, der ikke allerede har afprøvet live odds. Og nu vil du snart forstå, hvorfor det er blevet så populært! Så hvis du er vild med almindelig odds, men samtidigt er lidt træt af det, så er det næste skridt helt bestemt live odds. Det vil tage spændingen til næste niveau, og du vil blive helt opslugt af fjernsynet eller computerskærmen, indtil kampen er slut. Så længe du spiller på en troværdig side med dansk licens, kan det aldrig gå helt galt. Og hvad bedre er der, end rent faktisk at vinde skattefrie kroner, som du kan putte direkte ind på din bankkonto? Når du live oddser har du mulighed for at bette på en bestemt form for sport eller begivenhed, også efter den rent faktisk er begyndt. Du behøver derfor ikke have lavet dine væddemål i god tid, eller ikke nå at satse penge på en kamp inden start. Dette er bestemt en af fordelene ved at live oddse, og derfor mange elsker det. Du kan live oddse fra alle dine mobile enheder, og behøver derfor heller ikke sidde klistret til din computerskærm. Så vil du i gang med at vinde nogle penge? Så skal du gå i gang med at live oddse.

Kom godt i gang med live odds og gode tips

Hvis du vil i gang med at live oddse, så skal der egentligt ikke så meget til. Du kan oddse på langt de fleste sportsgrene – og ikke kun fodbold – så hvis du har en favoritsportsgren, er det bare med at vælge den. Eller du kan live oddse på flere kampe eller sportsgrene på en gang. Hvis du allerede har prøvet almindelig betting, så er forskellen ikke så stor. Andet end live oddse giver mere spænding, og du kan oddse live, mens kampen er i gang. Du skal derfor være klar og vågen – og vente til det helt rette øjeblik. Hvis du ikke har prøvet at live oddse før, så er det en god idé at forberede disse ting. Start med at kig nogle forskellige kampe igennem, og se hvad du er god til at forudse. Har du et specielt øje for hjørnespark eller kampens målscorer for eksempel? Det er selvfølgelig altid en fordel, hvis du har kendskab til sport, inden du går i gang. Men hvis ikke, så kan disse tips også hjælpe dig en smule. Det er også en god idé at lave noget research om de forskellige hold, og se hvem der faktisk har størst chance for at vinde, deres målscorer osv. Derudover skal du aldrig starte med at satse en masse penge på en kamp. Start i det små, og sats flere penge jo bedre du bliver. Det er aldrig rart at tabe en masse penge, så lad vær med at satse dem alle lige med det samme.

Fordele og ulemper ved live odds

Fordele:
1. Oddsene: De svinger meget, og du kan derfor ende med nogle utroligt gode odds og en super god fortjeneste i forhold til almindelige betting.
2. Du kan følge med i kampen live, og satse hvis der er ting du har lagt mærke til. Dette giver dig en kæmpe fordel, da du kan se den i fjernsynet eller lignende og følge med, samtidigt med du live oddser.
Ulemper:
1. Når kampen går igang, bliver spiludvalget oftest mindre.
2. Du skal følge med i kampen for at have de største chancer for at vinde nogle penge.

Spil på lidt af hvert med live odds

Hvis du er I tvivl om, hvilke væddemål du kan lave, så er der her en udførlig guide over diverse væddemål, som du oftest kan live oddse på. Vælg en bestemt kamp, som du vil satse penge på – og find det væddemål, som du er bedst til at forudse.
- Over eller under væddemål på x antal mål
- Hvem får først x antal hjørnespark
- Hvem får kampens første eller sidste hjørnespark
- Over eller under på x antal hjørnespark
- Første målscorer
- Sidste målscorer
- Det endelige resultat
- Over eller under på gule og røde kort
- Hvilken spiller scorer x antal mål i kampen
- Halvleg resultat
- Asian Handicap

Samt mange flere.

Her finder du live odds

I dag finder du live odds hos langt de fleste danske bookmakere og danske betting sider. Dog er især Unibet og Bet365 kendt for at være nogle af de bedste og største bookmakere. Her kan du nemlig live oddse på en masse forskellige sportsgrene – også de mindre. Men hvis du er mere til andre bookmakere, kan du sagtens finde betting og live odds på disse sider også. Det er bare med at finde din yndlingsside – og så tage den derfra. Det eneste der er vigtigt er, at tjekke om siden har dansk licens. Så længe den har det, er du sikret og kan vinde skattefrie gevinster.

Opsummering om live odds

Nu ved du, hvad der er værd at vide om live odds og mere til. Det er super sjovt, og er fyldt med en masse spænding. Derudover kan du også være heldig at finde en betting side, der tilbyder en fantastiske odds bonus eller bookmaker bonus. Det er derfor en god idé at tjekke diverse sider ud, inden du tilmelder dig – så du kan få nogle gratis penge at spille for. Held og lykke og god fornøjelse!

14 Nov 2017

Kontaktformular