Golden Tour

Golden Tour

Om Golden Tour spillemaskinen

Spillemaskinen Golden Tour er udviklet af selveste softwareudvikleren Playtech, der efterhånden har rigtig mange års erfaring med udvikling af denne type online spillemaskine. Som navnet på spilleautomaten ganske diskret hentyder til, så er det altoverskyggende tema for denne spilleautomat selvfølgelig golf, og spillet foregår naturligvis midt ude på en golfbane, så er du en stor fan af den populære sportsgren golf, så vil du sikkert også være helt vild med denne spillemaskine, der trods alt også byder på andre mindst lige så interessante ting som golf. Playtech har nemlig sørget for, at denne spilleautomat Golden Tour blandt andet også byder på hele to forskellige bonusrunder og selvfølgelig også en stor og attraktiv jackpot, så der er altså lidt at komme efter, ud over golf selvfølgelig, hvis du vælger at spille på lige netop denne spillemaskine fra Playtech.

Med en opbygning på fem hjul og kun fem gevinstlinjer så er Golden Tour en utrolig nem og overskuelig spillemaskine, der især egner sig rigtigt godt til de helt nye spillere, der formentlig giver sig i kast med en online spillemaskine for første gang. Samtidig er der også på denne spillemaskine stor mulighed for, at alle kan få lov til at være med, uanset hvor mange penge der måtte stå inde på spillekontoen, for det koster nemlig helt ned til 0,01 mønt pr. runde at spille på Golden Tour maskinen, mens den maksimalt mulige indsats ligger på 25 mønter, hvilket selvfølgelig også giver den lidt mere erfarne gambler en mulighed for også at lade sig underholde og måske endda også vinde noget på denne spilleautomat.

Hvis du har pengene, og du tør at satse og tage en chance, så kan det bestemt godt anbefales, at du vælger at gøre det på lige netop denne spillemaskine, der har en utrolig høj udbetalingsprocent, der er helt oppe og ringe på intet mindre end hele 97,7 %, hvilket altså er ualmindeligt højt for en så simpel spillemaskine.

Tema og symboler

Det overordnede tema på denne spilleautomat er som nævnt golf, og det ses blandt andet ved, at selve spillet foregår ude på en golfbane, og så har Playtech naturligvis også valgt at proppe nogle helt oplagte symboler ind i maskinen, der passer rigtigt godt til det overordnede golftema.

Blandt disse mange forskellige symboler finder du for eksempel både fadøl, golfvogne, golfbolde, ænder, fisk, røde flag, golfsko og selvfølgelig også golftasker, så her finder du altså med andre ord alt det, der under normale omstændigheder også ville være at finde på en helt almindelig golfbane.

Gevinster

Spilleautomatens wild symbol er to golfbolde, som kan erstatte alle symboler på maskinen, mens spilleautomatens tre forskellige scatter symboler i form af en fisk, en tudse og en and giver dig en oplagt mulighed for at vinde masser af de yderst attraktive gratis spins, og så skal vi selvfølgelig heller ikke glemme at nævne de to forskellige bonusrunder, hvoraf den ene giver dig chancen for at potte dig til din egen bonusgevinst, hvis du kan udpege den rigtige golfkølle, mens den anden bonusrunde giver dig muligheden for at få adgang til den attraktive Dollar Ball Jackpot, som kan udløse en ualmindelig stor jackpot, hvis du vel og mærke har heldet med dig, så der er altså med andre ord lidt forskelligt at komme efter på denne spillemaskine, så du også har mulighed for at vinde noget attraktivt, uanset hvad du er til.

Konklusion

Spilleautomaten Golden Tour fra Playtech er en utrolig veludført og ikke mindst gennemført spillemaskine med et flot golftema, der tiltrækker massevis af golfspillere verden over, men ikke nok med det, for du har selvfølgelig også mulighed for både at vinde en stor jackpot, masser af bonusrunder og selvfølgelig også de eftertragtede gratis spins på denne formidable online spillemaskine fra Playtech.

Så er du til golf og attraktive gevinster, så kan du varmt anbefales at prøve lykken på denne flotte og underholdende online spillemaskine Golden Tour fra selveste softwaregiganten Playtech.

Du kan blandt andet spille på Golden Tour spillemaskinen her:

Bet365 Casino

14 Nov 2017

Kontaktformular